sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Bella vita a Napoli


Huom! Video on 2 tuntia ja 41 minuuttia pitkä ja sisältää erittäin monta mainoskatkoa! Runsaasti myös toistoa.

Turistit ovat valoittaneet Rooman

 

Suurin osa nähtävyyksistä ovat avoinna Roomassa, samoin hotellit ja ravintolat. Säännöstely koskee lähinna roomalaisia/italialaisia, ei turisteja. Maskia vaaditaan sisätiloissa ja julkissa kulkuneuvoissa. Koronapassia on näyettväsisäänpääsyissä kun/jos sitä kysytään. Esimerkiksi roomalaisten täytyy näyttää rokotepassi jotta he pääsevät työpaikalleen.

Myös Ruotsin kruuununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel kävivät Roomassa reilu viikko sitten ja pistäytyivät myös samalla Torinon kaupungissa. Heillä oli 40 henkilön delegaatio mukanaan, muun muassa muutama ministeri ja isojen ruotsalaisten firmojen edustajia  hieromassa kauppoja ja sopimuksia. Ruotsi tarjoaa pandemia elvytystä Italialle. Italia tekee suuria investointeja yhteiskunnan käynnistämiseksi uudelleen pandemian jälkeen, ja täällä ruotsalaiset yritykset voivat panostaa erityisesti kestävillä ratkaisuillaan ja osaamisellaan vihreään digitalisaatioon.

Roomassa ei yleensä ole sisäänheittäjiä ravintoloihin. En ole ainakaan minä koskaan nähnyt, mutta nyt pandemian jälkeen näkyy olevan  kilpailu asiakkaista.